NORMES D’ÚS

Fer la reserva

La reserva la pots fer per telèfon, trucant al número 682 641 573. Un cop reservada la sala, rebràs un correu electrònic amb tota la informació de la reserva i el número de compte on has d’abonar 50€ de paga i senyal, mitjançant transferència bancària o ingrés.
La resta de l’import del lloguer de la sala, es realitza el mateix dia de la festa a la persona responsable que t’obrirà la sala.

També pots enviar un correu electrònic mitjançant els formularis de contacte de la nostra web, però tingues en compte que la reserva no es farà efectiva fins que et confirmem que la franja horària escollida està disponible.

 

El dia de la festa

El dia de la festa, una persona encarregada del local t’obrirà la sala.
L’hora d’obertura general és: Matins a les 10h, tardes a les 16h i nits a les 19:00h.
La persona que t’obre t’esperarà durant 15 minuts, en cas de qualsevol urgència, tens un telèfon de contacte al qual et pots dirigir.

La persona responsable, t’explicarà el funcionament de la sala i a ell li hauràs d’abonar l’import restant del lloguer de la sala així com els possibles extres que hagis contractat.
*Alguns dels serveix que ofereix la sala com: sala de teatre o sala audiovisual.

 

Finalització de la festa

Si durant la festa, decideixes quedar-te més temps, podràs trucar al telèfon de contacte per avisar que vols hores extres. (sempre i quant no hagi cap reserva darrera).

El preu de la hora extra és de 20€ per hora.

ATENCIÓ!

Queda totalment prohibit fumar i tirar focs artificials dins el local.

Recorda que està prohibit tirar confeti i penjar qualsevol decoració fora dels llocs indicats. S’ha de fer un bon ús del mobiliari i joguines que hi han a la sala. Queda prohibida la entrada a animals de companyia, bicicletes, patinets, i pilotes de cuir.

RESPECTEU EL DESCANS DELS VEÏNS AL SORTIR A FUMAR FORA DEL LOCAL.

PREGUNTES FREQÜENTS

Es poden decorar les sales?

Sí, teniu repartits per tota la sala uns ganxos per poder penjar la decoració, per que no es pot utilitzar celo, ni blu-tack, ni res que pugui embrutar la pintura de les parets.

Una vegada que faig l’ingrés dels 50€, he de trucar o es posen en contacte amb mi?

Una vegada fet l’ingrés dels 50€ de paga i senyal, us arribarà un correu electrònic amb la confirmació de la reserva.
Ja no ens posarem en contacte amb tu fins el dia de la reserva a l’hora acordada, però podràs trucar per aclarir qualsevol dubte que tinguis.

Com puc fer la reserva? La puc fer per la web?

Pots enviar un correu mitjançant els formularis de contacte de la web, però la reserva no es farà efectiva fins que et confirmem que la franja horària escollida està disponible.

Què trobaré al local per a la neteja?

Disposaràs de bosses d’escombraries, escombra i recollidor per poder escombrar el terra al final de la festa i una cubell amb una fregona per que puguis utilitzar-lo en cas de caiguda de begudes i tingueu que netejar el terra.

He de netejar la sala al final de la festa?

De la neteja ens n’encarreguem nosaltres, però si que heu de deixar la sala recollida tal com l’heu trobat, escombrar i llençar les escombraries al contenidor.

Si tinc reservada una sala dissabte o diumenge i tinc algun tipus de problema el dia de la festa, on he de trucar?

Si tens algun problema pots trucar al telèfon que et facilitem als mails de reserva.